Tema: Biru dan Hijau Tema: Biru dan Hijau Tema: Merah Tema: Hijau
Text: Tambah BesarText: AsalText: Tambah Kecil
Latar Belakang: 1 Latar Belakang: 2 Latar Belakang: 3 

Kemaskini Pada: 12 Dis 2018
Versi 8.1.2
Perutusan ControllerPerutusan Controller

PictureSalam Sejahtera & Salam 1Malaysia

Salam Sejahtera & Salam 1Malaysia
Pertama sekali, selamat datang ke laman web rasmi kami. Di sini, anda boleh mencari hampir segala-galanya yang berkaitan dengan Lembaga Sungai-sungai Sarawak. Laman web kami adalah pada pendekatan yang berterusan untuk menyediakan orang ramai dan pemegang kepentingan sama dengan sebanyak info dan maklumat mengenai SRB selepas 20 tahun penubuhannya.
Kami telah melalui perjalanan yang lama untuk menjadi apa yang kita hari ini, setelah dirundingkan dan mengemudi melalui kursus mencabar dan matang pada setiap langkah perjalanan. Kerja berpasukan dan tumpuan fikiran disimpan kita pergi dan memandu kita ke tahap pencapaian lebih tinggi dan oleh itu laman web ini adalah salah satu bukti daripadanya.
Kisah Lembaga Sungai-sungai Sarawak tidak lengkap tanpa sokongan dan kerjasama daripada semua pihak berkepentingan termasuk pengendali komersial bot, komuniti sungai, NGO tempatan dan industri. Kita menjanjikan budi. Tanpa penglibatan masyarakat yang lebih luas, kita tidak akan dapat melaksanakan pendekatan bersepadu untuk pengurusan mampan sungai. Saya yakin perkongsian yang SRB telah dibangunkan dengan pihak berkepentingan ini, termasuk laman web ini pengunjung akan terus berkembang kerana ia merangkumi bidang baru kerjasama yang memberi faedah kepada pembangunan sosio-ekonomi negeri ini.
 
Akhir sekali, saya ingin mengucapkan terima kasih kerana melawat laman web kami.
 
 
 
WILLIAM JINEP
Pengawal
Lembaga Sungai-Sungai Sarawak

 Selamat datang ke laman web rasmi kami. Di sini, anda boleh mencari maklumat yang berkaitan dengan Lembaga Sungai-sungai Sarawak. Laman web kami adalah pendekatan yang berterusan untuk menyediakan orang ramai dan pemegang kepentingan bagi mendapatkan maklumat mengenai Lembaga Sungai-Sungai Sarawak selepas 20 tahun penubuhannya.

Kami telah melalui perjalanan yang jauh untuk menjadi apa berlaku pada hari ini, setelah perundingan dan mengemudi LSS melalui kursus yang mencabar untuk matang dalam setiap langkah perjalanan. Kerja berpasukan dan penumpuan penting memandu kita ke tahap pencapaian lebih tinggi dan oleh itu laman web ini adalah salah satu bukti daripadanya.

Kisah Lembaga Sungai-sungai Sarawak tidak lengkap tanpa sokongan dan kerjasama daripada semua pihak berkepentingan termasuk pengusaha 
bot 
komersial,  komuniti sungai, NGO tempatan dan industri. Tanpa penglibatan masyarakat, kita tidak akan dapat melaksanakan pendekatan bersepadu untuk pengurusan sungai mampan. Saya yakin perkongsian yang LSS telah dibangunkan dengan pihak berkepentingan ini, termasuk laman web ini pengunjung akan terus berkembang kerana ia merangkumi bidang baru kerjasama yang memberi faedah kepada pembangunan sosio-ekonomi negeri ini.
 
Akhir sekali, saya ingin mengucapkan terima kasih kerana melawat laman web kami.
 
 
 
WILLIAM JINEP
Controller
Lembaga Sungai-Sungai Sarawak